Copil ca tine sunt și eu

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, asociația Love Bihor și Facultatea de Științe Socio-Umane, alături de partenerii acestora Colegiul Tehnic „Traian Vuia” și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Bonitas” au inițiat proiectul „Copil ca tine sunt și eu”, care are ca scop promovarea drepturilor copiilor cu dizabilități și integrarea acestora în comunitate. În cadrul proiectului, copiii de la Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Bonitas” și elevii de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” au contribuit la realizarea unui calendar pentru anul 2018. Elevii de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” au avut rol de creatori ai costumelor, frizurilor și machiajelor copiilor de la Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Bonitas”, care au fost modelele calendarului. Fotograful și editorul imaginilor din calendar a fost fotograful Ionuț Caraș , voluntar în cadrul proiectului.
Încheierea proiectului a avut loc pe data de 4 decembrie în sala de conferință a Bibliotecii Universității din Oradea unde, a avut loc lansarea calendarului, au fost expuse fotografii ale copiilor participanți în proiect și au fost prezentate costumele. Toți participanții la proiect au fost premiați. La final, invitatul special al evenimentului, Moș Crăciun, trimis de către Asociația pentru viață a împărțit tuturor copiilor de la Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Bonitas” cadouri. Tipărirea calendarelor a fost posibilă cu sprijinul Top-Protectie .
Datorită interesului față de proiect și implicării deosebite a partenerilor, ne dorim să continuăm și anul viitor acest proiect.